Boattrips

 

SNORKLING TRIPS

Ontdek de onderwaterwereld rond Curaçao tijdens deze privé snorkel trip vanuit het Spaanse water met de Mama Mia. Trek je snorkeluitrusting aan en wij gaan naar enkele van de beste snorkelplekken rond het eiland. Bekijk het lokale onderwaterleven, zoals tropische vissen, zeeschildpadden en kleurrijke koralen, samen met je gids die eventuele vragen tijdens je trip kan beantwoorden.

Stap aan boord van de Mama Mia die om 09:30 uur vertrekt, vanaf de Caracasbaaiweg 405-2 bij restaurant Taboosh en jou naar de mooie snorkelplekjes vaart. De vriendelijke en gastvrije kapitein Rob en zijn vrouw zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Er zijn lekkere hapjes en een open bar. Tussen 12.30 uur en 13:00 uur ben je weer terug bij Restaurant Taboosh.

Hoogtepunten

Om je rond te varen naar de prachtige riffen die Curaçao heeft, waar we je vertellen over de prachtige onderwaterwereld rond Curaçao en te genieten van de mooie vissen en koralen tijdens het snorkelen.   

Inclusief 

Snorkeluitrusting

Non alcoholische drankjes

Lekkere hapjes

Lunchpakket is mogelijk voor $ 10 p.p.

Reistips

Zonnebrandcrème mee

Vergeet je Petje of hoedje niet

 Voor mooie foto’s een onderwatercamera

 

SPANISH WATER TRIPS

Het Spaanse water is een van de populairste gebieden op Curaçao. Wij nemen u graag mee voor een gezellige en verzorgde privé rondvaart. Te midden van het glooiende landschap ziet u de tafelberg en de kapitale villa’s van vips, topsporters en zelfs de Nederlandse Koninklijke familie. Voor jachtbewoners, watersporters en levensgenieters is de baai een waar paradijs.

Stap aan boord van de Mama Mia die vertrekt vanaf de Caracasbaaiweg 405-2 bij restaurant Taboosh en jou over het Spaanse Water vaart. De vriendelijke en gastvrije kapitein Rob en zijn vrouw zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Er zijn lekkere hapjes, een open bar en muziek. Aan het einde leggen we even aan bij Santa Barbara Beach Resort voor een verkoelende sprong in de Caribische zee.

Hoogtepunten

Relaxte privé toer 

Villa’s aan het Spaanse water

Santa Barbara Beach 

Inclusief

Non alcoholische drankjes

Alcoholische drankjes bier, witte wijn en rum

Lekkere hapjes

Lunchpakket is mogelijk voor $ 10 p.p.

Reistips

Zonnebrandcrème mee

Vergeet je Petje of hoedje niet

Camera voor een mooi plaatje

Zwemkleding/handdoek